Rruga Luigi Gurakuqi 89-A
1000 Tirana
memoalbania@gmail.com
info@memoalbania.com

This page is under development.

We apologize for the inconvenience.

However under you can find here a list of our initiatives.

“ i perkasim njeri tjetrit” – 01
“Kemi harruar se i perkasim njeri tjetrit prandaj nuk gjejme paqe”
Shfleto te gjitha videot

Prezantimi i MEMOs

MEMO u prezantua në një takim të hapur me intelektualë, artistë, gazetarë, përfaqësues të trupit diplomatik, të rinj dhe mbështetës të saj, në mjediset e Muzeut “Gjethi”. Nisma e ndërmarrë nga MEMO synon ballafaqimin me të shkuarën komuniste, duke vënë në qendër të vërtetën, të rrëfyer në vetë të parë nga personazhe publikë dhe njerëz të zakonshëm, përmes historive të të mbijetuarve, të dëshmitarëve okularë të krimeve dhe vullnetit për ta dokumentuar të shkuarën, në respekt të sakrificës dhe triumfit të dinjitetit njerëzor.